Verisafe.

Bij verisafe zagen ze een gat in de markt! Daar wouden ze lawaai voor maken en laat dat nu zijn waar wij goed in zijn. Na een kennismakend gesprek bleek duidelijk dat er van nul begonnen werd.

De eerste stap van deze totale branding was de logo-creatie. Na een borrelende brainstorm kwamen verschillende designs uit de bus. Verisafe hakte de knoop door, want klant is uiteraard koning.

Nadien gingen wij aan de slag om de visuele identiteit door te trekken naar alle kanalen zoals website, pancartes en reclame folders.

Voor de website wou Verisafe de bezoeker in één oogopslag duidelijk maken wat hun 4W’s zijn: Wie, Wat, Waar en Waarom. Geen tierelantijnen maar to-the-point informatie waar de prospect naar op zoek is! 

En als afsluiter mochten we ook nog de website optimaliseren voor de zoekmachines. Een goede website is leuk maar nutteloos als hij niet te vinden is. Daar komt onze SEO-sterkte piepen. Een zoekoptimalisatie om u tegen te zeggen. Probeer het zelf maar uit; typ ‘alarmsysteem Halle’ in Google en Verisafe prijkt helemaal bovenaan de resultaten!