Ural motorcycles.

Voor Ural Motorcycles mag het adrenaline gehalt omhoog. Met een Ural rijd je immers het avontuur tegemoet. Daarom zagen ze in HACA de iedeale partner om marketinggewijs even mee te sparren.

Een succesvolle onderneming dient niet enkel een financieel plan op te stellen. Om een markt aan te boren mag een onderbouwde online marketingstrategie niet ontbreken.

We warmden onze stembanden op met een analyse van de markt. Dit marktonderzoek moest antwoorden bieden op vragen zoals: wie is onze doelgroep, wat zijn hun behoeften, wie zijn de concurrenten, wat zijn hun sterktes en zwaktes, hoe kunnen wij differentiëren, enzoverder. 

De resultaten van deze onderzoeken namen we mee de studio in om de creatieve helft van ons brein aan het werk te zetten. De grote verschillen in het aanbod en de geschiedenis van het bedrijf maakten dat de website geen one-pager kon zijn. Toch moest deze overzichtelijk blijven om de bezoeker snel te geven wat hij nodig had; duidelijke informatie. Om het project helemaal af te ronden namen we ook de zoekoptimalisatie in Google voor onze rekening.

Ural-motorcycles Belgie is nu klaar om hard te gaan schreeuwen in de markt voor zijspanmotoren!