Dakwerken Cieters.

Cieters staat in de regio van Geraardsbergen bekend voor zijn uitstekende dakwerken. Een heel belangrijk aspect in deze business is dan ook goede mond-tot-mondreclame. Echter kan een volwassen bedrijf niet zomaar rekenen op deze volatiele manier van reclame maken. Acquisitie van nieuwe klanten is in deze branche een noodzaak. Je plaatst uiteraard niet elke maand een nieuw dak. 

We werden daarom benaderd om een uitgebreide website te creëren waar de focus ligt op alle diensten die het bedrijf verleent. Voor elke aparte service werd een pagina gecreëerd waar de verschillende mogelijkheden gedetailleerd werden uitgelegd. Op deze manier kan een geïnteresseerde bezoeker reeds kennis opdoen alvorens een adviesgesprek met de zaakvoerder plaatsvindt.

Sterk visueel materiaal ondersteunt de tekst en geeft de bezoeker een duidelijk beeld van wat hij kan verwachten van de verschillende producten en diensten. Geef daarna ‘dakwerken Geraardsbergen’ in in Google en Cieters verschijnt hoog in de resultaten. Opnieuw een geslaagd project waar we veel kabaal mochten maken!