Online strategie.

Wil je met je bedrijf opvallen tussen de grijze massa? Wil je jouw concurrenten het nakijken geven? Dan heb je een uitgekiende online strategie nodig!

strategie

Online marketing strategie.

Een digitale strategie of online marketing strategie is onmisbaar in een hedendaags marketing plan. Bij het maken van zo’n plan bepalen we welke digitale tools er nodig zijn voor jouw business. 

HACA luistert naar jouw plannen, je doelen en je visie. We analyseren je merkpositie en werken een ijzersterke online strategie uit. Voor de korte én de lange termijn.

Onze flow.

01 intake.

Een online marketing strategie uitwerken vergt enige expertise, maar vooral het doorgronden van het merk en het vakgebied.

Daarom starten we steeds met een intake gesprek waar we niet enkel de uitdagingen proberen in te schatten. We willen ook jouw onderneming leren kennen. Wat drijft je, wat is je huidige situatie en wat zijn je ambities.

linkedin-sales-solutions-Be5aVKFv9ho-unsplash

02 Analyse.

In de 2de fase gaan we een paar zaken analyseren.

  • We kijken samen naar je huidige marktpositie.
  • We analyseren je huidige marketing tools, zoals websites, video's en social media.
  •  We zoeken naar je grootste online concurenten en analyseren hun huidige marketing.

Alleen op deze manier krijgen we een duidelijk overzicht van welke inspanning er moet gebeuren om echt furore te maken online.

stephen-dawson-qwtCeJ5cLYs-unsplash

03 Plan maken.

Eens we alle informatie hebben verzameld kunnen we overgaan tot het opstellen van een online marketing strategie op maat van jouw bedrijf. 

Het resultaat gieten we in een mooi document dat je ontvangt en waar iedereen mee aan de slag kan.

patrick-perkins-ETRPjvb0KM0-unsplash -small

Digitale strategie nodig ?